Obsługa sprzętu gastronomicznego

Na­szym klien­tom za­pew­nia­my pro­fe­sjo­nal­ną ob­słu­gę sprzę­tu ga­stro­no­micz­ne­go w po­sta­ci wy­szko­lo­nych i do­świad­czo­nych sze­fów kuch­ni.

Michał Fabiszewski

Ambasador marki OFYR i partner marek: MUURIKKA i BIG GREEN EGG w Polsce. Podróżnik, Master Chef, Global Chef, doradca kulinarny i wykładowca akademicki, ambasador polskiej kuchni w USA.

Doświadczenie zdobywał pod okiem Wojciecha Modesta Amaro w Atelier Amaro. Gotował na 5 kontynentach. Obecnie główny szef kuchni w Sodexo Polska. Szanuje tradycje kulinarne i naturalne produkty.

Mateusz Wojnar

Dobry człowiek - doradca kulinarny i szef kuchni w fi rmie Godkowie. Absolwent ZSEG w Cieszynie. Poza pracą w naszej firmie prowadzi własną działalność cateringową Smak pasji.

Kocha pracę z ogniem. Wielu osobom jest znany w branży, a te niejednokrotnie przekonały się, że jego spokój i pozytywne nastawienie przekładają się na walory smakowe serwowanych przez niego dań.