Kolejne szkolenie zrealizowane.
Szkolenie z dnia 20-03-2015
Temat: Piece chlebowe, rodzaje i sposoby użytkowania.
Całodniowe szkolenie było podzielone na 2 bloki: teoretyczny i praktyczny.
Na części teoretycznej przedstawiono rodzaje pieców chlebowych. Zdobytą wiedzę teoretyczna można było wykorzystać podczas praktycznej prezentacji pieców chlebowych oraz materiałów do budowy pieców chlebowych. Każdy z uczestników mógł uczestniczyć w budowie pieca z płaskim sklepieniem i łukowym sklepieniem. W trakcie szkolenia na bieżąco prezentowano spalanie we wkładach Hoxter. Podczas kolacji każdy miał możliwość degustacji świeżo upieczonego chleba w piecu chlebowym.
Zachęcamy do skorzystania z oferty szkoleniowej naszej Firmy oraz do udziału w szkoleniach w miłej atmosferze.
Mamy nadzieję, że projekt szkoleniowy pozytywnie wpłynie na naszą współpracę z Klientami.