Piece chlebowe, rodzaje i sposoby zastosowania
Tak jak już wcześniej pisaliśmy w marcu 2015 r., firma GODKOWIE rozpoczęła nowy całoroczny cykl szkoleniowy dla swoich Klientów, obejmujący bloki teoretyczne jak i praktyczne z zakresu budowy kominków i pieców oraz doboru materiałów. Szkolenia odbywają się w siedzibie naszej Firmy, gdzie dysponujemy specjalnymi pomieszczeniami do poszerzenia wiedzy teoretycznej i praktycznej naszej Klientów.
Dnia 20-11-2015 odbyło się szkolenie w tematyce: Piece chlebowe, rodzaje i sposoby użytkowania.
Tym szkoleniem zakończyliśmy jesienną serię szkoleń w naszej firmie..
Na części teoretycznej przedstawiono rodzaje pieców chlebowych. Zdobytą wiedzę teoretyczna można było wykorzystać podczas praktycznej prezentacji pieców chlebowych oraz materiałów do budowy pieców chlebowych. Każdy z uczestników mógł uczestniczyć w budowie pieca z płaskim sklepieniem i łukowym sklepieniem. W trakcie szkolenia na bieżąco prezentowano spalanie we wkładach Hoxter. Podczas kolacji każdy miał możliwość degustacji świeżo upieczonego chleba w piecu chlebowym.
Zachęcamy do skorzystania z wiosennej oferty szkoleniowej naszej Firmy oraz do udziału w szkoleniach w miłej atmosferze.
Mamy nadzieję, że projekt szkoleniowy pozytywnie wpłynie na naszą współpracę z Klientami.